Ilmoittaudu mukaan!

Helsinki Marathon 2022 ilmoittautuminen on nyt auki!

Helsinki Marathon 2022 ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 20.8.2022 juostavalla Helsinki Marathonille on auki.

Hintaportaat Maraton Maratonviesti Puolimaraton 10 km
-31.7.2022 79 € 155 € 59 € 45 €
1.8.-14.8.2022 84 € 165 € 65 € 50 €
Jälki-ilmoittautuminen 90 € 180 € 70 € 55 €

Ryhmäilmoittautuminen 5 hlö tai enemmän, -15% ilmoittautumismaksusta. Ryhmäilmoittautumisissa ota yhteyttä sähköpostitse info@helsinkimarathon.fi.

Ilmoittautuminen sisältää:

Virallisesti (AIMS/IAAF) mitatun nopean reitin ympäri kauniin Helsingin
Ajanoton ja kilpailunumeron
Juomahuollon reitillä ja maalissa
Tapahtumapaidan maratonin juoksijoille (Muille matkoille ilmoittautuvat voivat ostaa paidan ilmoittautumisen yhteydessä)
Mitalin maaliintulijoille
Osallistumisen #WeRunHelsinki yhteistreeneihin
Upean elämyksen!

ista enn peruutuHyväksymme maksutapana kaikki liikuntaedut.

Liikuntaetujen maksuohjeisiin täältä.

 

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Jos ilmoittautumisen peruuttaa viimeistään 7 vrk ilmoittautumisen jälkeen (eikä myöhempään kuin 30 vrk ennen tapahtumaa) palautamme ilmoittautumismaksun vähenettynä palautuksesta perittävällä 10 € käsittelykululla. 

 Takaraja peruutukselle on siis 30 vrk ennen tapahtuman alkua, ja tämän jälkeen tulleista peruutuksista ei ilmoittautumismaksua palauteta missään tapauksessa, vaikka peruutus tapahtuisikin alle 7 vrk ilmoittautumisen jälkeen.

OSALLISTUMISEN SIIRTO

Osallistumisen siirto on mahdollista

1. Seuraavan vuoden tapahtumaan

Lääkärintodistuksella osallistumisen voi siirtää seuraavaan vuoteen 5 € siirtomaksulla 20.7.2022 asti. Tämän jälkeen siirtomaksu on 10 €. Siirto on tehtävä viimeistään 19.8.2022.

2. Toiselle henkilölle

Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle (13.8.2022 asti). Siirtotilanteessa hyvitämme siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

Liikuntaeduilla tehtyä maksua ei voi siirtää toiselle henkilölle.

3. Toiseen tapahtumaan

Osallistuminen on mahdollista siirtää seuraavan vuoden Helsinki10:lle tai Helsinki Half Marathonille (19.8.2022 asti). Siirrossa hyvitämme kohdetapahtuman siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Mikäli siirtohetken ilmoittautumismaksu kohdetapahtumassa on samanhintainen tai korkeintaan 5 € kalliimpi kuin alkuperäinen maksu, hyvitys on korkeintaan 5 € alle siirtohetken hinnan.

4. Toiselle matkalle Helsinki Marathonille 2022

Voit siirtää osallistumisesi ilman lisäkustannuksia lyhyemmälle matkalle Helsinki Marathonille 2022 viimeistään 31.7.2022. Tämän jälkeen matkan vaihto maksaa 10 €. Pidemmälle matkalle siirrettäessä siirrosta veloitetaan maksamasi hinnan ja siirtohetkellä voimassa olevan pidemmän matkan hinnan välinen erotus, kuitenkin vähintään 10 €. Siirto on tehtävä viimeistään 13.8.2022.

Miten teen siirron?

Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan, toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä sähköpostitse info (ät) helsinkimarathon.fi.

Tarvitsemme siirtoasi varten seuraavat tiedot:

  • Alkuperäisen ilmoittautujan nimen
  • Siirron saajan nimen (mikäli siirto tehdään toiselle henkilölle)
  • Mihin tapahtumaan siirto tehdään

Siirtopyynnön jälkeen saat sähköpostitse jatko-ohjeet.

FORCE MAJEURE

Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan tai sitä ei pystytä järjestämään ylivoimaisen esteen johdosta, järjestäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa ilmoittautumismaksuja. Järjestäjä ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat tapahtuman peruuttamisesta tai siirtämisestä toiseen ajankohtaan ylivoimaisen esteen vuoksi. Ylivoimaisena esteenä pidetään järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevaa tapahtumaa, jota järjestäjä ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia järjestäjä ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi hirmumyrsky, muu poikkeuksellinen säätila, yleiseen turvallisuuteen tai järjestykseen vaikuttava poikkeustila, viranomaisen antama määräys tai muu ylivoimainen este tapahtuman järjestämiselle.

Osallistuminen

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS

Jos nimesi on osallistujalistalla, osallistumisesi on kunnossa. Jos et ole varma menikö osallistumisesi rekisteröinti läpi, olethan yhteydessä info (at) helsinkimarathon.fi

MAKSUTAVAT

Osallistumismaksun saat maksettua helposti suomalaisin verkkopankkitunnuksin, Visa / MasterCard -korteilla tai liikuntaseteleillä. Liikuntaeduista otamme vastaan Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak

Lue lisää liikuntaetujen maksusta täältä.

VAKUUTUS JA OSALLISTUJAN VASTUU

Osallistujat osallistuvat omalla vastuulla tapahtumaan, eikä kisajärjestäjä ole vakuuttanut erikseen juoksijoita tapaturman, loukkaantumisen tai muun mahdollisen tilanteen varalta. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta. Ensiapu sijaitsee maalissa ja reitillä.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

Helsinki Marathonin järjestäjillä on täysi käyttöoikeus tapahtuman aikana järjestäjien toimesta otettuihin valokuviin sekä videokuvaan. Julkaisemme tunnelmia myös sosiaalisessa mediassa.

Ota yhteyttä

+358 50 5740267
info@helsinkimarathon.fi