Ilmoittaudu mukaan!

Helsinki Marathon 2021 ilmoittautuminen on nyt auki!

21/08/2021

Vuoden 2021 Tapahtuman ilmoittautuminen on käynnissä

 

HELSINKI MARATHON 2021 ILMOITTAUTUMINEN

Helsinki Marathon 2021 juostaan 21.8.2021 ja ilmoittautuminen on nyt avattu!

Ilmoittautumismaksut:

Päivämäärä Maraton Maratonviesti (4 x 10,55 km) 1/2-maraton 10 km
-31.7.2021 79 € 155 € 60 € 44 €
1.8.-15.8.2021 84 € 165 € 65 € 49 €
Jälki-ilmoittautuminen 90 € 180 € 70 € 55 €

*Maratonin ilmoittautumismaksu sisältää tapahtuman t-paidan.

Muille matkoille ilmoittautujat voivat ostaa t-paidan ilmoittautumisen yhteydessä hintaan 12 €.

ILMOITTAUDU MUKAAN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen sisältää:

Virallisesti (AIMS/IAAF) mitatun nopean reitin ympäri kauniin Helsingin
Ajanoton ja kilpailunumeron
Juomahuollon reitillä ja maalissa
Tapahtumapaidan maratonin juoksijoille (Muille matkoille ilmoittautuvat voivat ostaa paidan ilmoittautumisen yhteydessä)
Mitalin maaliintulijoille
Osallistumisen #WeRunHelsinki yhteistreeneihin
Upean elämyksen!

Hyväksymme maksutapana kaikki liikuntaedut.

Liikuntaetujen maksuohjeisiin täältä.

 

Peruutus- ja siirtoehdot Helsinki Marathon 2021

 

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Jos ilmoittautumisen peruuttaa viimeistään 7 vrk tehdyn ilmoittautumisen jälkeen (mutta viimeistään 30 vrk ennen tapahtumapäivää,  21.7.2021 mennessä) palautamme osallistumismaksun. Osallistumismaksun palautuksesta peritään 10 € käsittelykulut.

Mikäli ilmoittautumisen peruutus tapahtuu yli 7 vrk ilmoittautumisen tekemisen jälkeen tai 21.7.2021. jälkeen, emme valitettavasti palauta osallistumismaksuja, eikä tässä tapauksessa peruutuksesta tarvitse tehdä ilmoitusta.

OSALLISTUMISEN SIIRTO

Osallistumisen siirto on mahdollista

1. Seuraavan vuoden tapahtumaan

Lääkärintodistuksella on mahdollista siirtää osallistuminen seuraavaan vuoteen 5 € siirtomaksulla 21.7.2021 mennessä. Tämän jälkeen siirtomaksu on 10 €. Siirto on tehtävä viimeistään 20.8.2021.

2. Toiselle henkilölle

Osallistuminen on mahdollista siirtää toiselle henkilölle (16.8.2021 mennessä) siirtomaksun hinnalla. Siirtotilanteessa hyvitämme siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta sen hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Jäljelle jäävä siirtomaksu uuden lipun lunastamiseen  on kuitenkin aina vähintään 5 € tai muu summa, joka jää jäljelle uuden lipun ja alkuperäisen lipun hinnan erotuksessa.

Huom! Liikuntaeduilla tehtyä maksua ei voi siirtää toiselle henkilölle.

3. Toiseen tapahtumaan

Osallistuminen on mahdollista siirtää seuraavan vuoden Helsinki10:lle tai Helsinki Half Marathonille (20.8.2021 mennessä) siirtomaksun hinnalla. Siirrossa hyvitämme kohdetapahtuman siirtohetkellä voimassaolevasta ilmoittautumismaksun hinnasta hinnan, joka alkuperäisestä ilmoittautumisesta on maksettu. Jäljelle jäävä siirtomaksu uuden lipun lunastamiseen  on kuitenkin aina vähintään 5 € tai muu summa, joka jää jäljelle uuden lipun ja alkuperäisen lipun hinnan erotuksessa.

4. Toiselle matkalle Helsinki Marathonille 2021

Voit siirtää osallistumisesi ilman lisäkustannuksia lyhyemmälle matkalle Helsinki Marathonille 2021 viimeistään 31.7.2021. Tämän jälkeen matkan vaihto maksaa 10 €. Pidemmälle matkalle siirrettäessä siirrosta veloitetaan maksamasi hinnan ja siirtohetkellä voimassa olevan pidemmän matkan hinnan välinen erotus, kuitenkin vähintään 10 €. Siirto on tehtävä viimeistään 16.8.2021.

Miten teen siirron?

Siirtäessäsi osallistumista toiseen tapahtumaan, toiselle henkilölle tai seuraavalle vuodelle, otathan yhteyttä sähköpostitse info (ät) helsinkimarathon.fi.

Tarvitsemme siirtoasi varten sähköpostiviestissä seuraavat tiedot:

  • Alkuperäisen ilmoittautujan nimen
  • Siirron saajan nimen (mikäli siirto tehdään toiselle henkilölle)
  • Mihin tapahtumaan siirto tehdään

Siirtopyynnön jälkeen saat sähköpostitse ohjeet siirron saajan ilmoittautumista varten.

Osallistuminen

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.

OSALLISTUMISEN VARMISTUS

Jos nimesi on osallistujalistalla, osallistumisesi on kunnossa. Jos et ole varma menikö osallistumisesi rekisteröinti läpi, olethan yhteydessä info (at) helsinkimarathon.fi

MAKSUTAVAT

Osallistumismaksun saat maksettua helposti suomalaisin verkkopankkitunnuksin, Visa / MasterCard -korteilla tai liikuntaseteleillä. Liikuntaeduista otamme vastaan Smartum, Virike, TYKY-maksuvälineet, Edenred, Sporttipassi, ePassi, Ticket Duo ja Ticket Virike.

Lue lisää liikuntaetujen maksusta täältä.

VAKUUTUS JA OSALLISTUJAN VASTUU

Osallistujat osallistuvat omalla vastuulla tapahtumaan, eikä kisajärjestäjä ole vakuuttanut erikseen juoksijoita tapaturman, loukkaantumisen tai muun mahdollisen tilanteen varalta. Osallistujille suositellaan kattavaa vapaa-ajan vakuutusta. Ensiapu sijaitsee maalissa ja reitillä.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

Helsinki Marathonin järjestäjillä on täysi käyttöoikeus tapahtuman aikana järjestäjien toimesta otettuihin valokuviin sekä videokuvaan. Julkaisemme tunnelmia myös sosiaalisessa mediassa.

Ota yhteyttä

+358 50 5740267
info@helsinkimarathon.fi