Suosittelijaksi?

Suosittele Helsinki Marathonia kavereillesi ja ansaitse juoksuvalmennusta!

Haluamme kasvattaa Helsinki MArathonista Suomen suurimman maratonin, ja tarvitsemme siihen apuasi!

Mikäli olet pitänyt tapahtumasta, miksi et suositteli sitä muillekin? Tarjoamme valmennuskumppanimme Runner’s High:n kanssa 10 € lahjakortin Runner’s High:n juoksuvalmennuksiin ja -tapahtumiin jokaisesta suosituksesi kautta tulevasta ilmoittautumisesta, jos saat mukaan vähintään kolme juoksijaa itsesi lisäksi. Katso kampanjan tarkemmat ehdot sivun alaosasta.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää suosittelijakampanjasta, ota yhteyttä sähköpostitse info@helsinkimarathon.fi

Ilmoittaudu suosittelijaksi täällä!

 Kampanjan ohjeet ja ehdot:

  • Jos vähintään 3 henkilöä syöttää Helsinki Marathonin ilmoittautumislomakkeelle suosittelijakoodisi ja maksaa osallistumismaksun, saat jokaisesta käytetystä koodista 10 € arvoisen Runner’s High:n lahjakortin. Lahjakortti on voimassa kaikissa Runner’s High:n valmennuspalveluissa ja juoksutapahtumissa*.
  • Lahjakortti lähetetään sinulle kaksi viikkoa kampanjan päättymisen jälkeen, ja se on voimassa 12kk uusiin ilmoittautumisiin. Lahjakorttia ei voi käyttää jo tehtyjen ilmoittautumisien maksamiseen, se on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai lahjoittaa eteenpäin.
  • Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eli sen käyttö kerryttää saldoa vain kulloinkin voimassa olevista normaalihintaisista ilmoittautumisista. Poikkeuksena Nuoriso- ja ryhmäalennuksella tehdyistä ilmoittautumisista suosittelija saa jokaisesta 5 € edestä saldoa lahjakortille. Koodia ei voi lisätä ilmoittautumiseen jälkeenpäin ja siitä saatava etu annetaan vain uusista ilmoittautumisista. Suosittelijan omasta ilmoittautumisesta ei saa lahjakorttia, vaan ainoastaan muiden henkilöiden ilmoittautumisista.
  • Kampanja-aika 24.2.-15.8.2020

*Runner’s High:n juoksutapahtumia vuonna 2020 ovat seuraavat tapahtumat: Helsinki Night Trail, Helsinki Central Park Run, Haaga Run, Helsinki Twilight Run & Walk, Nuuksio Night Trail ja Helsinki Halloween Run.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää suosittelijakampanjasta, ota yhteyttä sähköpostitse info@helsinkimarathon.fi