Harjoittelu

Treenit kohti Helsinki Marathonia!

WERUNHELSINKI – HARJOITUKSET

 

MITÄ OVAT WERUNHELSINKI – HARJOITUKSET?

Tule mukaan treenaamaan itsesi huippukuntoon kohti elokuuta 2018, Oli sitten tavoitteesi elokuussa 10km tai maraton. WERUNHELSINKI -ilmaisharjoituksia järjestetään noin kerran kuussa kohti kesää 2018. Aikataulut päivitetään säännöllisesti.

KENELLE TREENIT ON TARKOITETTU?

WERUNHELSINKI – harjoitukset ovat ilmaisia kaikille vuoden 2018 Helsinki Marathonille tai 10 km -matkalle, Helsinki Half Marathonille, Helsinki Twilight Run:lle ja Helsinki10 -tapahtumiin ilmoittautuneille sekä Runner’s High:n valmennuksissa (Pimp My Run -juoksutekniikkakurssitMaratonklubipuolimaratonkouluRunner’s eLite sekä eSimo-etävalmennukset sekä Eltsun juoksukoulu) vuoden 2018 aikana mukana oleville. Treenit sopivat vauhtiryhmien ansiosta kaiken vauhtisille osallistujille!

ILMOITTAUTUMINEN

WERUNHELSINKI – harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon – riittää kun tulet paikan päälle! Suosittelemme kuitenkin osallistumaan Facebookissa tapahtumaamme, josta saat uusimmat tiedot harjoituksesta.

HASTAGIT

Tägää treenikuvat Instagramiin: #HelsinkiMarathon #WeRunHelsinki

WERUNHELSINKI – HARJOITUSTEN AIKATAULU

Treeniaikataulu päivitetään syksyn 2018 aikana!

KETKÄ TOIMIVAT VALMENTAJINA?

Runner’s High:n ammattitaitoiset coutsit ohjaavat sinua harjoituksissa.

MUKAAN TREENEIHIN KERTAMAKSULLA?

Mukaan treneihin pääset myös kertamaksulla! Osallistumisen harjoituksiin voit hankkia: http://runhigh.mycashflow.fi/product/73/hhm-klubin-yhteisharjoitukset-2017-2018

LISÄÄ TREENEJÄ?

Jos WERUNHELSINKI – treenit eivät riitä, katso treenivinkkejä täältä ja tule mukaan Runner’s High:n muihin harjoituksiin. Lisätiedot: www.runhigh.fi

LISÄTIEDOT WERUNHELSINKI – HARJOITUKSISTA:

valmennus@runhigh.fi tai 044 2050 310